iTunes 10.5 ude nu

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er efterhånden lavet en hel del opdateringer til Apple helt igennem geniale iTunes, og den nyeste version som netop er blevet frigivet hedder 10.5, og den er det bestemt værd at opdatere til.

Der er godt nok ikke de helt store mærkbare ændringer i forhold 10.4.1, men det betyder ikke, at man ikke skal gå efter den nyeste version, for de er nemlig en del sikkerhedsmæssigt ændringer, som man altså ikke nødvendigvis lægger mærke til.

Og hvis man har planer om at bruge iCloud i fremtiden, vil man i alle tilfælde skulle installere version 10.5, der er nemlig for første gang indlagt en sti direkte til iCloud, så den er for alvor ved at blive rullet ud, hvis nogen skulle være i tvivl.

Desuden kan den nye version helt automatisk synkronisere med en iPhone, iPad, eller iPod, det kræver bare at de er forbundet til det samme WiFi netværk. Så ligesom iCloud gemmer alting i det store Cyberspace, så bliver behovet for ledninger også mindre og mindre.

Du kan som altid opdatere ved at klikke efter “søg efter opdateringer” i øverste venstre hjørne.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*