iTunes Match

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det er endnu meget uvist, om vi har i landet får glæde af iTunes Match. Men i USA lader det til, at der nu ikke er længe til at tjenesten bliver sluppet løs. I hvert fald er der nu udkommet en beta-version af programmet specielt til udviklere.

Den nye version af iTunes gør det muligt, at få adgang til alt den musik kan ejer fra alle Apple enheder. Dette sker ved at disse bliver tilgængelige i skyen. Gebyret for dette bliver på beskedne 25 dollars, altså kun lidt over 120 kroner, men indtil videre er der som sagt ikke meget der tyder på at tjenesten bliver tilgængelig her i landet.

Der er en lang spørgsmål om de immaterielle rettigheder som pladebranchen her i landet åbenbart ikke kan blive enige om, hvilket altså betyder at vi må se langt efter den ellers fremragende ide.

I USA forventes det at den endelige version bliver tilgænge i løbet af næste måned, og hvis alt ellers går som Apple regner med, og at det bliver en stor succes kan man jo håbe på at der også sker noget her i landet.

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*