Lås computeren op med Apple watch

Apple watch

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Du kender uden tvivl det med, at du har været væk fra din Mac i et par minutter, og når du kommer tilbage skal du indtaste din kode for at låse computeren op. Det er godt nok ikke noget der tager mange sekunder, alt efter hvor lang og kringlet din kode er naturligvis, men ikke desto mindre kan det godt være irriterende.

De fleste ønsker ikke at give afkald på den sikkerhed der er i en adgangskode, men vil alligevel gerne være fri for at skulle indtaste den kode. Det er muligt, selvom der er mange der ikke er klar over det. Er du du en heldige ejer af et Apple watch behøver du nemlig ikke taste koden, men kan slå funktionen til, så computeren låser op når du sætter dig ved den med dit Apple Watch på håndledet.

Det kan uden problemer slås til, men kræver dog at din Mac er en nyere model og kører med macOS Sierra og at dit Apple Watch er opdateret med watchOS 3, desuden skal din iCloud være sat op til tofaktorgodkendelse, hvilket du i alle tilfælde bør gøre. Er disse ting på plads, er det ikke voldsomt mange steps man ska følge for at være kørende.

Systemindstillinger –> sikkerhed og anonymitet –> Generelt 

Her slår du bare til, at Apple Watch må bruges til at låse computeren op, taster din adgangskode, og så er du fri for igen at skulle bruge tid på at taste din kode og dermed både sparer tid og slipper for at blive irriteret over det.

Så hvis du ikke allerede ejer et Apple watch er der en grund mere lige der. Du kan købe et hos din lokale Apple pusher, blandt andet også hos Cdon, som du faktisk kan finde en rabatkupon til her, og måske få det lidt billigere.

læs mere om de nye Mac’s der er på vej her

Skriv en kommentar til indlæget

*