Ny version til Dynamics NAV til iOS

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Vi lovede jer at holde jer opdateret, når den nye og langt bedre version af Microsoft Dynamics NAV blev opdateret i App-store, og det er nu aktuelt! Vi har se på de nye funktioner og udvidelser af appen. Læs med her

Den tidligere version var designet og udviklet til iOS 9 og meget begrænset i forhold til funktionaliteter og brugervenlighed. På den nye App får du den velkendte Dynamics Nav-oplevelse med en frisk og moderne brugergrænseflade.

Microsoft Dynamics Nav, er en videreudviklingen af det velkendte Navision, som den danske forretningsmand Erik Damgaard udviklet helt tilbage i 1996. Løsningen har igennem flere årtier været mange virksomheders foretrukne ERP løsning. Med den nye version til iOS har sælgere, medarbejdere og ledere bedste værktøj til administration af deres data lige ved hånden. De har mulighed for at lave til opdatering af poster og status, både online og offline, hvor som helst.

salgaktivitet

Nye Funktioner i Version: 3.2.1.174

  • Ny brugergrænseflade med nye layouts og stablede elementer, der er optimeret til at give vigtige oplysninger og overblik på et øjeblik.
  • Nye arbejdsområder, bla. en tilpasset handlingshub, som gør det nemmere hurtigt at få adgang til almindelige opgaver, forslag og poster, som du har delt med dine medarbejdere. (Se billede til højre)
  • En udvidet funktion til notetagning med adgang til kamera og andre funktioner på iPhone eller iPad’en. Du har ligeledes mulighed for at printe direkte fra app’en.
  • Offlineadgang med synkronisering så du kan være produktiv, når du er på farten og uden for 4G nettet eller wifi
  • Adgang til dine aktiviteter, firmaer, kontakter og kundeemner fra en startside, der er nem og overskuelig at bruge
  • Guidede kontekstafhængige forretningsprocesser
  • Brug diagrammer til at spore status for nøgletallene på en visuel og lækker måde
  • Personliggør dine forskellige visninger af lister og gitre, så du ser de data, der er vigtigst for netop dig

Skriv en kommentar til indlæget

*