MacBook Air med 15 tommer

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Da Apple første gang annoncerede, at de ville komme med en ultra tynd bærbar computer, der eksempelvis ikke ville have et dvd-drav for at holde vægten nede, var der mange der rynkede på næsen.

Da MacBook Air først ramte markedet, var der dog ikke mange der var i tvivl om, at Apple endnu en gang havde set rigtigt. For hvor mange af os bruger overhovedet et disk drev mere. Og når resultatet er så smuk, let og batteristærk en computer, er der nok ikke mange der ville foretrække en anden.

Det største kritikpunkt har for mange været, at modellen kun har kunne fås i 11,6 og 13,3 tommer, for at holde vægten nede.

Nu forlyder det dog ifølge MacRumors.com, at Apple næste år kommer med en udgave af den populære model i en 15 tommer version, og at den allerede vil være i handlen i første kvartal af 2012.

Apple har endnu ikke bekræftet hvorvidt, der er en 15 tommer udgave på vej, og derfor kan der heller ikke siges noget om hvornår den eventuelt kommer i handlen, udover rygterne om 1. kvartal af 2012 hvilket vil sige inden for de næste fire måneder.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*