Messages kun på Mountain Lion

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I sidste uge løftede Apple lidt af sløret for hvad det kommende styresystem iOS X Mountain Lion kommer til at indeholde. En af de ting er Messages, der basalt set er en mellemting mellem Facetime, iChat og iMessage.

Allerede nu kan programmet hentes i en beta version, som naturligvis kan bruges i Lion, så man får en fornemmelse af hvad der er i vente. Når betaversionen og det rigtige Mountain Lion kommer bliver man nødt til at opgradere til dette, da Messages ikke kommer til at virke til Lion.

Det vil være en god grund til at opdatere til nyeste version af styresystemet. Alligevel er det en smule besynderligt, eftersom det jo i sagens natur også virker til Lion.

Det vides endnu ikke hvad opdateringen til Mountain Lion kommer til at koste, men det må forventes at blive samme pris som til Lion, hvilket betyder at prisen efter alt at dømme bliver 189 kroner.

 

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*