Mountain Lion til juli

lion mountains

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Udover den nye MacBook Pro og iOS 6, var en af de ting der kort blev præsenteret i går ved Worldwide Developers Conference det kommende desktop styresystem Mac OS X 10.8.

Det er ikke noget nyt styresystem, men en videreudvikling af Lion og har fået navnet Mountain Lion. Der kommer umiddelbart ikke til at være voldsomt mange nye ting i det kommende system, men der vil naturligvis være en masse forbedringer og mindre justeringer i forhold til de nuværende.

Blandt andet kommer Messages til at erstatte iChat, hvilket vil gøre det lettere at sende beskeder Apple brugere imellem. Man kan altså lettere tale mellem iPads, iPhone, iMac, MacBook osv, hvilket teleselskaberne givetvis ikke vil synes er nogen fantastisk ide.

Der kommer også til at være en stemmestyret dikteringsfunktion, som Apple dog ikke selv forbinder med Siri, men der er nok ikke nogen tvivl om, at vejen bliver mere og mere banet for den stemmestyrede computer.

En anden ny funktion bliver Power Nap, der gør at computeren opdaterer mail, programmer, kalender m.m, når den er på vågeblus, dermed kan man slippe for at blive irriteret af, at den skal opdatere et given program, man man bruger den. Hvordan de kommer uden om adgangskodekravet ved installation vides endnu ikke.

Endelig kom det også frem, at systemet der kommer til at koste 20 dollars, bliver sendt i App store til juli. Og hvis man køber en Apple computer fra nu, kan man gratis få det nye system, når det bliver tilgængelig.

Skriv en kommentar til indlæget

*