Nye MacBook Pro modeller om en uge?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I øjeblikket går det meste af snakken på iPhone 5, når det handler om Apple. Men det er muligvis ikke den eneste nye ting der er på vej fra verdens mest værdifulde selskab.

Det forlyder nemlig, at Apple har planer om at udsende en ny udgave af deres uhyre populære high-end MacBook Pro model. Det bliver ikke de helt store ændringer, men det vil dog blive muligt at mærke forskel i hastigheden.

De nuværende MacBook pro 15 og 17″ modeller er udstyret med 2.0, 2.2 og 2.4 processorer, men de kommende udgaver vil blive udstyret med 2.4, 2.5 og 2.7 quad-core i7 processorer, altså en ganske fin forbedring.

Desuden får 13 tommer udgaven en opdatering fra en 2.7 processor til 2.8, altså en hastighedsforøgelse på alle modeller. Der er på nuværende tidspunkt ikke forlydender om andre ændringer end disse. Så der er altså tale om meget sparsomme justeringer.

I følge Appleinsider, kommer disse modeller til at være tilgængelige fra den 20. september, så hvis du går og overvejer at komme en, kan det altså godt betale sig at vente en uges tid.

Skriv en kommentar til indlæget

*