Nye Macbook rygter tager til i styrke

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der går ikke en dag hvor der ikke er nyheder eller rygter omkring et eller flere Apple produkter, og i dag er da heller ikke nogen undtagelse. Der har i et stykke tid gået rygter om at den næste version af den populære MacBook Pro var undervejs, dette har nu i den grad taget til i styrke.

 

Det er som som så ofte før hjemmesiden Macrumors.com,  der koger op under rygtekedlerne. De har nemlig fundet ud af, at beholdningen af MacBook Pros begynder at være mere end normalt lav hos Apples forhandler

Dette bliver betragtet som et meget klart tegn på at Apple er ved at udfase modellen, for at gøre plads til en nyere og endnu stærkere model.

Angiveligt har mange forhandlere såsom Amazon meget svært ved, at få modellerne på lager, mens Apple stadig afsender dem inden for 24 timer på deres egen hjemmeside. Dette tolkes som om ,at Apple gerne så hurtigt så muligt vil have deres lagre helt i bund, så de er klar til de nye modeller.

Apple har endnu ikke meldt ud hvornår der er nye på vej, men meget kunne tyde på at det bliver snart.

Skriv en kommentar til indlæget

*