Nye Macbook umulige at reparere

macbook

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er mange der er begejstret for de nye MacBook pro modeller, som Apple præsenterede forleden. Det er dog ikke alle der er lige så begejstret som Apple og de mange Apple fans verden over.

Blandt dem der ikke er helt pjattet med de nye maskiner, finder man eksempelvis iFixit, der primært lever af at reparere Apple produkter, og de kommende MacBook Pro’s kommer altså til at give nogle udfordringer.

Det er en meget smuk maskine, men det giver altså også nogle udfordringer, og det skulle angiveligt være den mest besværlige bærbare computer at reparere – nogensinde. Ikke mindst fordi det stort set er umuligt, at komme til at åbne den og dermed få adgang til den hardware, som den nu en gang er udstyret med på grund af aluminiumskroppen.

Desuden beskriver de gode folk fra iFixit også, at batteriet nærmere er limet end skruet fast, hvilket stort set gør det umuligt at komme til at skifte det. Det har aldrig været let at reparere på MacBook’s, men nu lader det altså til, at det er blevet endnu sværere.

iFixit råder derfor ingen til, selv at prøve og begynde at åbne deres nye MacBook Pro medmindre de virkelig ved hvad de roder sig ud i. Så det kan naturligvis også bare være deres måde at sende kunder til sig selv….

 

Skriv en kommentar til indlæget

*