Nye Macbook Pro’er præsenteret

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det har længe ligget i kortene, og det var da også kun et spørgsmål om tid inden Apple ville annoncere deres nye serie af Macbook Pro’s, og nu er det endelig sket, og der er meget spændende at se frem til.

Der kommer fem nye modeller på markedet, to nye 13 tommer, og 15,4 tommer samt en enkelt ny udgave af 17 tommer modellen.

Alle modellerne kommer med FaceTime HD kameraer, og det nyeste inden for dual-core eller quadcore, alt efter hvilke  model man vælger. Apple lover at de nye modeller er op til dobbelt så hurtige som de nuværende modeller.

13-tommer MacBook Pro

De to nye 13 tommer modeller kommer begge med Core i% processorer, og hvor den billigste model kommer med en 2,4GHZ dual-core processor og 320 GB Harddisk kommer den lidt større udgave med en 2,7 processor og 2,7 GHz processor. De kommer begge med Intel’s HD 3000 graphics, så der er altså slut med NVIDIA.

15,4 tommer MacBook Pro

Disse små kraftværker kommer begge med en Core i7 processor, og hvor den billigste har en 2,0 quad-core, kommer den største udgave af de to med en quad-core 2,2 processor. Der er henholdsvis 500GB og 750 GB hardisk.

17 tommer MacBook Pro

Udover skærmen er der ikke den store forskel i specifikationerne på den største 15,4 tommer til 17 tommer udgaven. Den kommer nemlig også med en kraftig quad-core Core i7 processor, 750 GB harddisk og AMD Radion 6750M Graphics.

Som altid er der en del forskel i prisen fra den billigste til den dyreste. Den mindst 13 tommer starter ved 8.999 kr, mens man skal af med 10.000 kroner mere hvis man vil have 17 tommer. Denne starter nemlig ved 18.999 kr

Du kan naturligvis læse meget mere om modellerne på Apple.com

Apple Store er lige nu ved at blive opdateret, hvilket betyder at modellerne er lige på trapperne

Skriv en kommentar til indlæget

*