Problemer med nye MacBook Pro?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Hvis der er noget Apple’s produkter generelt er kendte for, så er det at være stabile og stort set aldrig gå ned, som det ofte er tilfældet med PC’er. Derfor kommer denne nyhed heller ikke specielt belejligt for den amerikanske IT gigant.

Apple’s nye MacBook Pro’s er nemlig kommet lidt i modvind på flere forums rundt om på nettet. Det viser sig nemlig at nogle af brugerne har problemer med at maskinen slet og ret crasher når man prøver at åbne den.

De første bud på fejlen lyder, at der muligvis er noget galt med grafikdriveren eller strømforsyningen i maskinerne.

Selvom det forlyder, at Apple er klar over problemet er der endnu ikke kommet en officiel udtalelse fra Steve Jobs & Co endnu.

Hvis du har købt en ny MacBook Pro fra Apple, så kommenter endelig, så vi kan se om problemet også findes på disse kanter.

kilde: macrumors.com

9 Comments

 • Hej
  Det er ikke helt hvad jeg indtil videre har hørt. Det jeg har hørt er at min mac skulle blive utrolig varm, og jeg må da indrømme efter at have set en film eller lign. så bliver den da noget varm. Lige på grænsen til at man ikke kan holde på den, men nu er jeg også “mac-virgin”, så jeg er ikke helt med på hvad der normalt sker med den her type af computere.
  – Men ergo, nej, min computer har dog ikke crashed, endnu..
  Jeg har også læst lidt på det og hørt rygter om at billedet ofte fryser, men det har jeg dog heller ikke oplevet endnu.

 • Hej Lisa
  Det er heldigvis også et fåtal af brugerne der har oplevet problemerne med at den crasher, og altså langt fra alle maskiner der ramt.
  At din maskine bliver varm, er noget man tit ser. Det er dog svært at sige noget specifikt, især da det er svært at definere hvornår den egentlig er varm og hvornår den er decideret overophedet.

 • Vi har lige købt en ny Mac book pro til min søn. Vi ventede til marts for at få den nye model i 15″.
  Den holdt i 15 dage, så gik den ned og kunne ikke starte mere.
  At en ny maskine kan gå ned, er der jo ikke noget at gøre ved. Servicen fra Apple/Humac derimod lader meget tilbage at ønske. Jeg forventer, når jeg køber en Mac til ca 20.000 inkl care. at få en ordentlig service. Hvis vi skulle have en backup af hardisken skulle vi selv betale 1.000,- Det kan jeg jo slet ikke forstå, især ikke når formodningsretten er på min side. Og at det så samtidig skal tage over 14 dage at lave den er også mærkeligt (har stadig ikke fået den hjem igen).
  Apple burde erkende at der er problemer med maskinen, og bytte den med det samme.
  Øv hvor er det ærgeligt.

  • Så vidt jeg husker, så køre MAC da ellers med at man skal have en ny, hvis maskinen går i stykker inden for et hvis periode, og de siger jo også at alle MAC´s skal ligene hinanden på en prik, så vil give dig ret i det er dårlig service fra Apple/Humac side af.

 • Har haft lidt problemer med min som “en” gang har bedt mig om at holde tænd sluk knappen inde til den slukkede og at der var opstået en fejl. Dette forekommer mig lidt sært da jeg kender mange mennesker med mac’s som aldrig har haft dette problem, skærmen har også tendenser til af fryse i powerpoint men dog ingen andre steder. hvad kan dette skyldes???

  • Har prøvet noget af det samme.
   Men da den sagde du skulle slukke var den da meget varm da det skete? for det kan være det der er galt, for hvis computeren bliver for varm, så siger den du skal lukke ned, for ellers ødelægger du computeren.

   Det med skærmen fryser kan skyldes, hvis det er lang tid siden din computer har været slukket i længere tid, det skete for mig, og så slukkede jeg den en natte og så kørte det uden problemer igen.

 • Jeg har flere gange oplevet at min Mac Book Pro crasher!. Først fryser den og så sker der ingen ting før jeg holder sluk knappen inde i længere tid.
  Igår skete det 3 gange i løbet af en time! Det er frustrende, da andre mac brugere har haft mac i 10 år der aldrig er gået ned!!!

 • Jeg har prøvet et par gange at min pt. seks måneder gamle Macbook Pro 15″ fryser. Første gang det skete fik den Kernel Panic, og jeg var nødt til at formattere harddisken og geninstallere OS X igen. Jeg skiftede både RAM og harddisk, og den frøs for mig en time efter jeg havde fået den op at køre igen. Den var ret travl – Spotlight var ved at indeksere mine 300 gb, Software update var ved at downloade opdateringer, og alt muligt andet kørte i baggrunden. Den frøs op for mig ud af det blå; ingen ‘badebold’, armbåndsur eller lignende. Skærmen frøs helt, og pilen stod helt stille. Jeg ventede et stykke tid med at genstarte manuelt; gruede for, at jeg ville få endnu et kernel panic og pænt kunne begynde forfra.
  Til sidst genstartede jeg den, og der var efterfølgende ingen problemer.
  Men jeg er godt nok iffy omkring det her, og føler mig i klemme – jeg har købt den gennem mit firma, og supporten er ret hjælpeløse (de vidste ingenting, da jeg ringede til dem). Så jeg ved ikke engang hvor jeg kan henvende mig for at få kvalificeret hjælp. Er ærlig talt irriteret over mit et halvt år gamle produkt fucker op på den her måde. 8@
  Jeg har læst lidt på nettet om problemet, og det lader til der er 3 forslag til årsagen:

  – Knas med grafikindstillinger
  – Der er fejl på logic boardet
  – Problem i OS X

  Jeg hælder mest til det sidste – min Mac har kørt problemfrit i et halvt år, selvom jeg har haft stresset den ret meget, og sjældent har haft lukket den helt ned. Men efter jeg opdaterede til OS X 10.6.7 har den nu frosset to gange. Uha!

  Men der er ingen, der lader til at have et konkret bud på det. Så nu prøver jeg at lade være med at stresse tingesten, og krydser fingre for at Lion løser problemet, når det kommer i juli.

 • Hej,

  Jeg har haft min mac i ca. 1 måned. Mit problem er at apple mærket bliver ved med at lyse selvom jeg lukker den ned. Den går altså ikke på vågeblus. Ydermere har jeg problemer med at den pludselig går ud midt i en film, inde word eller lignende. Dette på trods af at vågeblus indstillingerne er indstillet korrekt.

  Hvad er problemet?

Skriv en kommentar til indlæget

*