Rekordmange Apple TV solgt

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Da Apple forleden præsenterede deres regnskab var der mange rekorder gemt i tallene. Blandt andet kunne de præsentere det største overskud nogensinde set i branchen på lidt mere end 13 milliarder dollars.

Der var ligeledes også blevet solgt rekordmange iPhones med mere end 37 millioner, og der var også røget mere end 15 millioner iPads over disken i forretningerne verden over.

Et andet sted hvor der også for alvor er kommet gang i salget er med deres Apple TV. Her kunne Apple nemlig afsløre, at der var blevet solgt lidt over 1,4 millioner eksemplarer af den lille boks.

Med en pris på et godt stykke under 1000 kroner, er Apple TV selv selv ikke nogen kæmpe milliardforretning ligesom flere af deres andre produktgrupper er det. Tim Cook der er øverste chef i Apple beskriver da også Apple TV som et hoppy projekt, som de dog vil blive ved med at bygge videre på. Cook får da også tilføjet, at han personligt ikke kunne leve uden.

 Her kan du læse lidt om, hvor du kan finde det billigste Apple TV henne.

Skriv en kommentar til indlæget

*