Rekordsalg af Mac’s

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Man skulle snart ikke tro, at Apple kunne blive ved med at sætte den ene rekord efter den anden. Men ikke desto mindre lader det nu til, at den amerikanske gigant er på vej til at sætte endnu en.

Ifølge Appleinsider så vil Apple nemlig i indeværende kvartal runde en salg af 5 millioner Mac computere. Nærmere betegnet så forventes det, at Apple vil sælge et sted mellem 5,1-5,3 millioner Mac’s, hvilket vil være en stigning på et sted mellem 23 og 28% i forhold til sidste år, og det bedste resultat nogensinde.

Sidste kvartal steg salget med 19% i forhold til samme periode sidste år. Det gav et salg på 4,89 millioner, men hvis alt går som forventet, så bliver dette kvartal altså første gang, at Apple runder de magiske 5 millioner.

Generelt lader der til at være fremgang over hele linjen, hvis man da lige ser bort fra deres iPod.

Stort set lige siden Apple lancerede deres iPhone, har salget af iPods været faldende, da flere og flere vælger at bruge deres iPhone som musikafspiller, og derfor ikke køber nye iPod.

Alligevel forventes det, at Apple i dette kvartal vil sælge omkring 16 millioner iPod i alle dens afskygninger, så at sige salget er dødt, vil være en voldsom overdrivelse.

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*