Så kom de nye iMacs

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det har ikke ligefrem været den helt store velbevaret hemmelighed, at der var nye iMac’s på vej, og nu er de nye udgaver så landet og det er sket uden de store overraskelser, men de betyder dog ikke at de ikke er værd at kigge nærmere på.

Den helt store forskel ligger i Quad-core processorer og Thunderbolt tilslutningen, og præcis som det var tilfældet med de nyeste MacBook Pro er der blevet plads til et HD kamera der optimerer brugen af Facetime.

Der er dog en lille overraskelse i forbindelse med Thunderbolt porten, i den store 27 tommer udgave, er der nemlig hele to af slagsen, mens 21,5 tommer udgaven er udstyret med en enkelt.

Selvom den mindste udgave er mere end dobbelt så hurtig som den tidligere model er prisen omtrent den samme, den billigste udgave af 21,5 tommer modellen kan således erhverves for 8.999 kr.

Alle udgaver kommer med en Intel Core i5 Processor, hvis man vælger de store udgaver kan man for omkring 1500 kr opgradere til en i7 processor. Den hurtigste udgave man kan købe er således en 27 tommer med en 3,4 GHz Core i7 processor.

Vælger man dette skal man af med godt 16,500 kr, men så har man tilgengæld også noget af det absolut hurtigste der findes på markedet. Skulle man have lidt ekstra penge der brænder i lommen, kan man også udvide hukommelsen med op til 16GB ram, men så er man også over 20.000 kr.

Du kan naturligvis læse meget mere om specifikationerne på Apple’s hjemmeside.

Skriv en kommentar til indlæget

*