Sådan undgår du arbejdsskader ved brug af din iMac 

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Mange danskere benytter sig af de velkendte Apple-produkter hver evig eneste dag. Det kan være i skolen, derhjemme eller på arbejdspladsen. Men uanset hvilket mærke du benytter dig af, så kan du efter lang tids brug af computer, opleve mén. Her taler vi om overbelastning og skader. Så hvordan undgår du bedst muligt dette?

Hvad er Contour design?

Bare fordi vi er vant til at bruge Apple, så betyder det bestemt ikke at vi ikke kan supplere med andre produkter også. Især ikke, hvis det kan hjælpe dig med at undgå potentielle skader. Mange mennesker som sidder ved computeren hver evig eneste dag, vil på et tidspunkt opleve skader, i enten led, sener eller muskler. Dette skyldes, at vi bruger så meget tid foran computeren og laver den samme bevægelse igen og igen. Men hvis du gerne vil undgå fremtidige skader, så skal du måske lige tage et nærmere kig på Contour design. Contour design er nemlig et mærke som er kendt for at skåne dine muskler bedst muligt. Disse produkter kan du sagtens sætte sammen med dine Apple-produkter, for at bruge det bedste fra begge verdener. Hvis du kan undgå skader ved at bruge for meget computer, så vil du gerne det, ikke sandt?

Hvordan fungerer Contour design egentlig?

Måden hvorpå Contour design sørger for at du undgår belastning ved for meget brug af computer, er simpelthen ved at have nogle produkter, som er ekstra beskyttende. Her taler vi om tastatur, mus og keyboard, som er designet således, at det er komfortabelt at sidde med, selv hvis du sidder i flere timer. Den primære årsag er, at du f.eks. med musen har mulighed for at bruge begge hænder, og der er tonsvis af knapper, som gør at du ikke skal lave den samme bevægelse hele tiden. Snakker vi om tastatur har du arm- og håndledsstøtte, som skal sørge for at du ikke får ondt hvis du sidder for længe. Som du nok kan høre, så er disse produkter ganske gennemtænkte, og det er netop fordi så mange danskere lider af overbelastning ved at sidde for meget foran computeren. Men fordi så stor en del af vores arbejde foregår på en computer, så kan det være svært ikke at benytte sig af dem. Så for at få mest muligt produktivitet ud af både dig selv og din computer, så anbefaler vi dig at tage et kig på nogle af de mange produkter, som du som sagt sagtens kan supplere med Apple.

Skriv en kommentar til indlæget

*