WWDC udsolgt på rekordtid

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Hvert år afholder Apple deres Worldwide Developers Conference, hvor de nyeste produkter og ikke mindst fremtidens produkter og software bliver afsløret.

Det plejer at være uhyre populært og Apple har ikke problemer med at få solgt billetterne.

Sidste år blev samtlige billetter solgt på godt en uge. Det er dog intet imod den hastighed der har været på billetsalget i år. Der skulle nemlig kun gå omkring 12 timer fra billetterne blev sat til salg, til Apple kunne melde om alt udsolgt.

Konferencen der løber fra den 6. til den 10. juni, har plads til omkring 5000 mennesker. Og billetterne bliver ikke ligefrem solgt til spotpris. Hvis man vil deltage i WWDC skal man nemlig punge ud med 1599 dollars eller godt 8500 kr.

Der har været (meget) løse rygter om at Apple muligvis ville annoncere iPhone 5 på konferencen, dette lader dog ikke til at være tilfældet.

I hvert fald forlyder det fra flere steder, at WWDC i år udelukkende vil være fokuseret på at præsentere de kommende styresystemer og software generelt, altså ikke noget nyt hardware.

Skriv en kommentar til indlæget

*