Apple produkter og industrier

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Nye produkter og flere industrier: Apple gennem tiden

I 2018 blev Apple verdens første ’trillion-dollar company’. Med et af verdens stærkeste brands, banebrydende teknologi og genialt, minimalistisk design, har Apple nu præsteret at være en af verdens mest værdifulde virksomheder.

Men hvis vi lige kigger tilbage gennem historien, hvad er det så der gør, at Apple er hvor der er i dag? Vi tager et kig på, hvilke produkter, de har lanceret siden starten på eventyret og hvordan disse produkter har haft indflydelse på langt flere industrier end blot tech- og computerindustrien.

 Apple og smartphoneindustrien

Apple har siden de introducerede den første iPhone i 2007 kun lanceret flere state-of-the-art produkter indenfor en lang række produktkategorier. Og mange af disse nye produktgrene har hver især fået mange forskellige modeller ind under sig. Alene iPhonen har i alt haft mere end 20 forskellige modeller lanceret gennem de sidste 12 år.

Apple og Tabletindustrien

Ligeså har vi gennem tiden set mange nye modeller komme frem i iPad-serien. Den første kom frem i 2010, og der er sidenhen blevet lanceret også mere end 20 nye og opgraderede iPads. Seneste skud på stammen var i 2019, hvor Apple lancerede iPad 7th generation, iPad Air 3 og iPad Mini 5.

Apple og Computerindustrien

Også indenfor den personlige computerindustri har Apple været banebrydende. Apple startede tilbage i 1976 med at lave computere. Her lancerede de Apple 1, der banede vejen for en lang og succesfuld rejse, dog med op og nedture, til de Apple-computere vi kender i dag. I dag hedder de nemlig MacBooks og iMacs. Den første iMac kom til tilbage i 1998, og har sidenhen også fået mere end 20 efterkommere. MacBooks, som er Apples bærbare computere, er dog de mest udbredte af Apples computere i dag. Den første MacBook kom på markedet tilbage i 2006, hvor bærbare computer blev mere og mere normalt. Sidenhen er der kommet mere end 10 MacBooks til.

En lang række supplerende industrier

Ikke nok med, at Apple har lanceret mere utroligt mange forskellige produkter siden deres oprindelse, så har disse produkter også skabt, eller været med til at skabe, kæmpeindustrier indenfor service og vedligeholdelse. iPhone-, iPad- og Mac reparation er blot nogle af de services, der har skabt mange arbejdspladser rundtomkring i verden. Derudover er der også

Skriv en kommentar til indlæget

*