Firmafest: 3 tips til et succesfuldt arrangement

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Alle fester er forskellige, og det bør firmafesten også være. Der er dog alligevel nogle overordnede principper, der bør gå igen, uanset hvilket arrangement du stabler på benene.

Firmafesten er en god måde at øge sammenholdet på arbejdspladsen og sige tak til kollegerne for en god indsats i løbet af året. Hvis firmafesten skal blive en succes, er det dog vigtigt, at du er klar på at planlægge i god tid, være kreativ og arbejde hårdt for at skabe en god fest, der virker inkluderende, og som deltagerne vil mindes med glæde.

#1: Vælg en god lokation

Det er kedeligt, hvis firmafesten bare foregår på arbejdspladsen. Den skal helst være på en destination, der ikke minder for meget om dagligdagen, hvorfor du med fordel kan begynde at lede efter en god lokation i god tid.

Lokationen er afgørende for, hvorvidt festen bliver et flop eller et hit. Du bør finde et sted, hvor der er plads til jer, og hvor I eventuelt kan blive indtil sent på aftenen – medmindre I rykker i byen eller lignende bagefter.

#2: Læg et budget

Før du kan stable en succesfuld firmafest på benene, er det nødvendigt, at du ved, hvor meget du har at gøre med. Det er nødvendigt, at du lægger et budget, så du kan finde ud af, hvor stor en fest der er mulighed for at stable på benene.

Hvis budgettet er til det, kan du eventuelt få en eventvirksomhed til at stå for at arrangere firmafesten. Der findes mange eventbureauer, og du kan eksempelvis læse mere om dine muligheder hos Grunkevent.dk.

#3: Vælg mad og drikkevarer

Nøglen til den gode fest ligger i detaljerne. Du bør sørge for god mad, og at der er rigeligt med drikkelse. Du bør samtidig tage højde for, at det ikke er sikkert, at alle spiser kød, svinekød eller drikker alkohol, hvorfor du bør tænke det ind i planlægningen.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*