Hvorfor blev Apple så populært?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Langt de fleste mennesker har hørt om Apple mærket, når det kommer til teknologi. Og langt de fleste af os har da også en mening om netop dette mærke. Nogle af os fik vores første Apple produkt sent i livet, nogle fik en i konfirmationsgave, mens andre nærmest er opvokset med en iPhone i hånden.

Læs med her for at få et indblik i hvorfor Apple blev så populært til at starte med, samt hvorvidt det vil fortsætte med at have lige så stor popularitet i fremtiden.

Hvorfor blev det så populært?

Apple kom på markedet for mange år siden og skabte en helt ny form for teknologi indenfor både computere, mobiler og meget mere. Mærket har på mange områder skubbet til, hvad det var man troede var muligt inden for teknologi og det har givet en masse andre mærker konkurrence – hvilket igen blot har provokeret disse andre mærker til at tænke innovativt og skabe flere nye former for teknologi.

I dag er Apple kendetegnet ved at have et meget innovativt design, som ikke minder om de former for design man kan finde på for eksempel andre computere eller mobiler. På den måde skiller Apple sig stadigvæk ud fra mængden i teknologiverdenen.

Denne popularitet har fået mange tilhængere til kun at benytte sig af Apple. Imens det har fået mange andre til aldrig at ville bruge disse produkter – blandt andet fordi det er så populært og man gerne vil tage afstand fra mængden af mennesker, som hylder dette mærke til at være det bedste af alle.

Vil Apple altid være på toppen?

Når man kigger på den sidste årrække, så kan man godt af og til undrer sig over hvorvidt Apple vil fortsætte med at dominere verdenen indenfor teknologi. Folk er meget uenige om, hvorvidt dette meget populær mærke vil fortsætte med at være lige så populært i fremtiden.

Nogle mennesker er overbevist om, at Apple har fundet frem til nøgle til at skabe fantastisk teknologi, som vil fortsætte med at være populært i lang tid fremover. Disse mennesker er samtidig ofte dem som selv er personlige storforbrugere af Apple.

Andre er mere tøvende over for det. Det har Steen Jørgensen fra Mobil.nu for eksempel talt lidt om; “Klart Apple har stor betydning for dagens teknologi, men jeg tror ikke Apple kan fortsætte deres dominans. De er blevet alt for store og dominerende, og vil med stor sandsynlighed blive splittet op eller få forbrugerne mod sig. Absolut ikke et bæredygtigt selskab”, Steen Jørgensen, Mobil.nu.

Som du kan se, er der nogle der tvivler hvorvidt Apple vil fortsætte med at have lige så stor popularitet i fremtiden. En ting er dog sikker; Apple gav en masse konkurrence til andre mærker inden for teknologi hvilket fremprovokerede en masse innovation og nye former for teknologi blev opfundet på baggrund af dette. På den måde har Apple ført en masse godt med sig, som kommer alle forbrugere til gavn – uanset hvorvidt man så er forbruger af Apple produkter eller ej.

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*