Man kan ofte spare lidt mere – men ikke på Apple.com

Apple crash

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der findes nok ikke mange, der handler elektronik på nettet, der ikke tjekker priser, inden de lægger deres ordre. En af de helt store årsager til at man handler online, er udover det praktiske, at det i de fleste tilfælde også er muligt at spare penge. Mange tjekker minimum et par webshops, inden de bestiller for at være sikre på, at de får den bedste pris.

Mange bruger prissammenligningssider som Pricerunner, Pricepusher, Kelkoo og naturligvis Google, der også sammenligner sider i deres shopping feed. At man har fundet den billigste pris et af de steder, betyder dog ikke nødvendigvis, at man rent faktisk har fundet den billigste pris.

Kig efter rabatkoder

Når man først har fundet det sted, man mener er det billigste kan det være en god ide at tjekke, om nogle af de webshops har rabatkoder. Med dem kan man nemlig ofte spare yderligere. Enten i form af gratis fragt eller procenter, hvilket kommer meget an på webshoppen og produkterne.

Det er ikke altid, at man kan finde disse, men i mange tilfælde kan man uden de helt store besværligheder spare 10-20% yderligere.

Hvor finder man de bedste rabatkoder

De varer der er størst konkurrence på online, er typisk også dem, man kan finde de bedste rabatkoder til. Her vil de pågældende webshops gøre ekstra, for at få kunder ind. Det er eksempelvis umuligt at finde rabatkoder til Apple.com, mens det er lettere at finde rabatkoder til inkclub og pixojet og lignende. For hvor Apple og lignende shops, har helt faste prisstrukturer og sjældent giver rabatter, så er de 100% internetbaserede webshops langt mere villige til at skrue på prisen. Det er derfor også nemmere at finde store rabatter på elektroniktilbhør end på elektronikken i sig selv.

Hold øjnene åbne

Et andet sted, hvor man ofte kan finde store rabatter, er når det kommer til modetøj. Her er det ikke usandsynligt, at man kan finde rabatkoder der giver på til 20, 30 og 40%. Dog skal man lige holde øjnene lidt åbne, da rabatkoderne i mange tilfælde blot er dele af kampagner, og derfor ikke helt unikke, som de giver sig ud for.

Skriv en kommentar til indlæget

*