Sådan printer du dine billeder direkte fra din iPhone

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der var en gang hvor digitalkameraer var populære genstande at have med sig, så man kunne dokumentere alt. Den tid er naturligvis mere eller mindre forlængst forbi. Idag er der millioner af danskere, der går rundt med fantastiske digital kameraer i deres lommer i form af deres iPhone. En iPhone af lidt nyere dato tager langt bedre billeder, end deciderede digitalkameraer gjorde for år tilbage.

En af “farerne” ved at tage alle sine billeder digitalt, er at man ikke får kigget på dem, fordi de tit bare ender i ens fotomappe på telefonen eller computeren. Før i tiden fik man fremkaldt sine billeder og sat dem i fotoalbum. Dette er ikke længere normen, men alligevel er der flere og flere der er begyndt gerne at ville have billeder på print, hvor det er lidt mere “ægte”.

Print trådløst direkte fra iPhonen

Heldigvis behøver du ikke længere sende dine billeder afsted og vente på at få dem fremkaldt tilbage med posten. Der findes masser af muligheder for at printe dem direkte fra dine telefon, uden at du så meget som behøver at bruge et kabel. Der er mange printere der idag har trådløse funktioner, der gør det muligt at printe billederne med et par enkelte klik. En af de printere er Brother MFC-L2750DW, det er ikke en decideret fotoprinter, men kvaliteten af de billeder den printer er utrolig høj, hvis du ellers benytter det rette papir osv.

Hvad koster det?

At printe billeder er krævende i forhold til forbrugsstoffer, og det koster selvsagt mere toner (eller blæk), at printe billeder, end at printe tekst. Men brother toner, som er den type MFC-L2750DW bruger er generelt billigere end eksempelvis HP og Canon, og det er derfor et godt valg på den lange bane, selvom printeren i sig selv er i den dyre ende.

At investere i den, skal måske ikke være for økonomien alene, men mere i det bekvemmelige, ved at kunne klikke på “tryk og print” på sin iPhone og få sekunder efter have billedet i hænderne.

Skriv en kommentar til indlæget

*