Smart home: Styr belysningen i hjemmet direkte fra din iPhone

Få styr på dit elektronik, når du skal udenlands

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Smart belysning er en af de nemmeste features i det intelligente hjem. Du kan øge atmosfæren i hjemmet, men du kan også ændre hele opfattelsen af et rum med et enkelt tryk på din telefon.

Smart belysning er en utrolig alsidig ting. Du kan styre belysningen i dit hjem med et enkelt tryk på din telefon, uanset om du er hjemme, på arbejde eller endda i udlandet. Når du dæmper lyset i boligen, får det et helt andet udtryk.

Det kræver hverken nogen større installation, eller at du har forstand på el, når du skal installere den smarte belysning. Det kan gøres udelukkende ved at skifte pæren, hvorefter du kan styre belysningen direkte via din smartphone.

Du kan nemt ændre belysningen

Selvom det kan virke overflødigt at kunne styre belysningen i hjemmet med sin smartphone, er det smartere, end man skulle tro. Du kan dæmpe lyset uden nogen større installation, ligesom du kan skifte belysningens farve.

Det er praktisk, hvis du eksempelvis har behov for en afslappet aften på sofaen – eller du kan vælge et kraftigt lys, hvis du har arbejde, som skal udføres, der kræver, at du kan se, hvad du laver.

Sådan får du smart belysning

Den største spiller på markedet, når det kommer til smart belysning, er Philips Hue. Deres smarte system strækker sig fra enkelte pærer til avancerede bevægelsescensorer, loftslamper og belysning på udendørsarealer. 

Der er dog også andre producenter på markedet for smart belysning, og det handler i sidste ende om at finde ud af, hvad dit behov er, og hvilken producent der på bedst mulig vis dækker det.

Du kan med fordel tage kontakt til din lokale elektronikforretning, hvis du vil finde det system, der passer bedst til dit behov. Her kan du med garanti få svar på dine spørgsmål, ligesom du kan få lov til at teste dem af i butikken, før du køber det produkt, du ønsker.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*