Tips til et sofistikeret kontor

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

De fleste har nok brugt meget tid på deres hjemmekontor, nu hvor mange er blevet sendt hjem fra arbejde. Det er ikke en nem situation for nogen af os, men nu hvor vi alligevel skal være hjemme i noget tid, kan vi med fordel gøre vores arbejdsplads lidt mere spændende at kigge på.

Find de rette møbler

Et godt hjemmekontor kræver de rette møbler. En god idé kan være at få kigget på nogle hæve/sænkeborde, så du kan få skabt et lækkert bordmiljø, som giver dig mulighed for at veksle mellem, om du vil sidde eller stå op. I samme boldgade er en god arbejdsstol en nødvendighed. En ergonomisk stol sikrer, at du sidder godt og naturligt, når du arbejder.

Elektronikken skal være i orden

Man kan lige så godt udnytte de mange digitale initiativer, der findes. Vi har skrevet om nogle smarte apps til boligen for at du kan få det bedste hjemmekontor muligt. Der findes bl.a. apps, hvor du kan planlægge dit rum direkte fra din mobil. Det er super smart, hvis man ikke selv er god til at planlægge og tegne.

Vigtigt er også, at du har noget godt arbejdsudstyr. Vi ville jo lyve, hvis vi ikke ville anbefale Apples designvenlige produkter. Apples produkter er perfekte til arbejdet, da der er utallige muligheder og redskaber, der kan tilpasses alt efter, hvad du arbejder med. En Mac er f.eks. en rigtig god start. Selv til dig, som ikke er teknisk dygtig, er det ingen sag at komme i gang med at arbejde på en Mac. Den er super brugervenlig og intuitiv, og så er det indvendige og ydre design af højeste kvalitet.

Og når vi kan blive sendt tilbage på arbejde, kan du passende få anskaffet nogle lækre apple produkter til jeres arbejdsplads.

 

 

 

 

internt

 

300

Skriv en kommentar til indlæget

*