Udnyt dit Apple udstyr

Få styr på dit elektronik, når du skal udenlands

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Med en smartphone er der mange muligheder for at gøre brug af din telefon på mange måder. Derfor kan du med fordel sætte dig ind i din mobiltelefons mange muligheder. Du kan undersøge mulighederne på forskellige måder. 

Du kan først og fremmest udforske din mobiltelefons funktioner. Derudover kan du søge på internettet for information om funktionerne og mulighederne, som kan gøre din hverdag lidt nemmere.

Betal med Apple Pay

Apple Pay er en smart funktion på din Iphone som gør, at du kan betale direkte fra telefonen af. På den måde er du fri for at have den store pung frem, når du skal betale ved kassen. Du finder Apple Pay under Wallet på din Iphone. Ofte har du mobilen på dig, så med Apple Pay slipper du for at stå i en pinlig situation, hvor pungen ligger derhjemme på køkkenbordet. 

Du kan være sikker på, at så længe du har din mobil på dig, så har du altid mulighed for at betale, selvom pungen er glemt derhjemme. I forhold til sikkerhed vil dette også øges. Hvis du lader pungen ligge derhjemme og i stedet betaler med mobilen, vil der ikke være chance for at få stjålet dit kort. Det vil nemlig give en masse besvær og irritation, som ikke er nødvendig. Derudover er der heller ingen risiko for, at din kode bliver afluret under betalingen. Det øger sikkerheden og trygheden hos dig, når du er ude og handle.

Apple CarPlay

Apple CarPlay er en smart funktion som gør, at du kan tilkoble din Iphone til din bil. Det gælder om at holde udkig med om Apple CarPlay er på listen over standardudstyr, når du skal finde din nye bil. Med Apple CarPlay kan du ringe, høre musik og svare på sms’er uden at fjerne dit blik fra vejen. Du kan nemlig komme til applikationerne med stemmestyring, så du ikke skal begynde at rode med skærmen og fjerne fokus fra din kørsel. Du kan også ringe til andre med stemmestyring i form af, at siri er klar til at hjælpe. 

Så har du opkald at klare på vejen hjem, har du nemt mulighed for at klare dette i bilen uden at miste fokus. Apple CarPlay findes i rigtig mange biler, så du kan bruge din Iphone til mere, end det du normalt bruger den til. Du kan også få en lignende funktion til Android kaldet Android Auto. Apple CarPlay & Android Auto er begge hjælpemidler, som gør det nemmere at klare praktiske ting på telefonen samtidig med, at du holder fokus på vejen. Musik er også en af de Apps, som du kan klare gennem funktionerne. Det gør det nemt for dig at finde musik under kørslen med stemmestyring. 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*