Underholdning til fødselsdagsfesten

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er ikke noget bedre end en god fest, og en god fest er typisk også en man husker i lang tid. Som vært vil man naturligvis gerne være ham eller hende, der holder den fest der bliver husket. Der er mange måder at få sin fest til at skille sig ud. Det bedste man kan gøre, er dog generelt at sørge for at folk hygger sig, og at de har det sjovt.

Selvom man ikke behøver at være over sine gæster hele tiden, så kan det være en rigtig god ide at have indtænkt underholdning af en eller anden slags. Især hvis der er tale om en fest der varer en hel dag eller aften, kan det være en god ide. Det kan være et behageligt afbræk, så man ikke hele tiden “skal” sidde og snakke, men at man lige får løsnet lidt op.

Her kan du finde et par rigtig gode eksempler på underholdning.

Kahoot

Hvis du ikke allerede kender Kahoot, skal du hurtigst muligt smutte ind på hjemmesiden af samme navn. Det er et fantastisk værktøj til at lave quizzer med. Man skal hente app’en, og så kan man ellers spille med. Man kan finde nogle quizzer, men det sjoveste er naturligvis at lave dem selv. Alle deltagere skal så svare på de spørgsmål man stiller, og dem der svarer flest rigtigt hurtigst, er dem der vinder. Du kan bruge en projekter eller et fjernsyn til at vise spørgsmål og stilling, men det kan også ses på telefonen, så det er ikke et krav, at man har det til rådighed.

Latterkursus

Det er sundt at grine, det ved stort set alle. Alligevel er det langt fra os alle, der gør det så meget som vi burde. Du kan bestille et latterkursus til din fødselsdagsfest, og være sikker på, at alle kommer til at grine. Det kan godt være, at det lyder en smule angstprovokerende, især hvis der kommer gæster der er lidt tilbageholdne. Når man først går i gang, er det dog de færreste der kan holde på grinene, og efterfølgende sidder man med et stort smil på læben.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*