Apple fyrer ansat efter iPhone udtalelser

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple har en relativ streng politik når det kommer til deres ansattes brug af sociale medier, herunder især Facebook. I deres regelsæt står der blandt andet, at de naturligvis gerne må bruge Facebook, men at de ikke må kommentere på noget der har noget med Apple at gøre.

Det valgte en engelsk mand, der var ansat i en Apple butik dog alligevel at gøre. Det skulle han nok ikke have gjort, hvis han gerne ville have beholdt sit arbejde. I hvert fald er han efterfølgende blevet fyret.

Han brokkede sig højlydt på Facebook over applikationer, der “fuckede” hans applikationer op, og det var altså nok til at skaffe ham en fyreseddel.

Han har efterfølgende brokket sig over, at være blevet uretmæssigt fyret, men faktum er, at der er i deres IT politiker står at de ikke må udtale sig omkring Apple på Facebook, og derfor står han givetvis med en meget dårlig sag.

Skriv en kommentar til indlæget

*