Kæmpe køer i Kina til iPhone 4S

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Om ganske få timer bliver iPhone 4S frigivet i Kina. Og efter flere måneders venten er der mange kinesere, der gerne vil være blandt de første der får fingrene i den populære telefon.

Blandt andet i Shanghai og Beijing meldes der om køer på op mod tusind mennesker, der venter på at butikkerne åbner i morgen og telefonerne bliver sat til salg.

Indtil videre er det udelukkende China Unicom, der har modellen til salg, men i den nærmeste fremtid vil også China Telecom, der er Kina’s 3. største teleselskab, få modellen i deres sortiment.

China Telecom er hovedsagligt ejet af den kinesiske stat, og derfor var der en del sikkerhedsproducerer ved at tillade Apple iPhone i sortimentet, og derfor går der endnu noget tid inden de vil kunne sælge den.

Når der åbnes for China Telecom åbnes der samtidig for godt 120 millioner nye kunder, og dermed naturligvis også en stor potentiel milliardomsætning.

Billede fra 9to5mac

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*