Pas på dit iPhone batteri i kulden

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Sommeren er slut og efteråret har overtaget, hvilket også betyder at temperaturerne er faldet, og at det kommer til at falde endnu mere, nu hvor vinteren nærmer sig med frostgrader, og hvad der ellers hører til.

Apple laver markedets bedste telefon, men den er ikke fejlfri, og et af de steder, hvor der er mange der oplever problemer er med batteriet. En ting er at batteriet ikke holder til brug en hel dag, men en anden ting er, når batteriet kan gå fra 50% til at telefonen slukker.

Sidstnævnte er der nok ikke mange, der har problemer med om sommeren, men når temperaturen falder, er det for mange et problem der dukker op igen og igen. Når batteriet pludselig bliver udsat for kulde, efter at have været vant til varmere temperaturer over en længere periode kan det give store udsving i batteriets levetid.

Det kan være en god ide at have en powerbank med sig, så man altid kan lade batteriet op, hvis det løber tør. Du kan blandt andet købe dem hos Only4kids.dk, så du er sikker på aldrig at løbe tør på uheldige tidspunkter, som hvis du skal betale i toget eller lignende.

Du kan dog også gøre nogen ting selv for at hjælpe på batteriets levetid. Eksempelvis kan du sørge for at din telefon ikke befinder sig på alt for udsatte steder, hvor den får meget kulde. Er du eksempelvis ude og løbe og har den siddende i en arm-holder, får den alt for meget kulde.

Det er også en god ide at have den i en inderlomme så tæt på kroppen som muligt i stedet for at have den i en bukselomme, hvor den også kan tage i mod meget kulde, medmindre du har vindtætte bukser på.

Skriv en kommentar til indlæget

*